Om ordkrigeren

Jeg er journalist i mit eget lille mediebureau på Nørrebro, hvor jeg skriver for magasiner, specialmedier og laver kommunikation for virksomheder og organisationer.

Jeg er medforfatter på en debatbog om mænd og karrierekvinder.

Senest står jeg bag idéoplæg og research til tv-dokumentaren ‘Jeg er stammer’, der er produceret af Dokumentarkompagniet i Århus. Filmen blev vist på TV2 den 28. februar og kan ses på TV2 Play.

Frem til 2016 arbejdede for Jyllands-Posten/Finans.dk, hvor jeg først sad i en gruppe for undersøgende erhvervsjournalistik. Senere skrev jeg portrætter og interviews inden for ledelse samt featureartikler om lidt af hvert.

Før Jyllands-Posten var jeg i mange år ansat på Ingeniøren, hvor jeg arbejdede som journalist og magasinredaktør. Her fik jeg både mange store oplevelser og venner for livet.

Jeg er født og opvokset i Århus, men har boet i København siden 2002. Jeg er gift, far til to piger. Min yngste datter Emilie stammede en overgang, men i dag er begge piger absolut fritaget for problemer med snakketøjet.

I fritiden dyrker jeg forskellig sport som svømning, fitness og mountainbike samt fodbold og squash, når bentøjet ellers tillader det. Man er vel over 40. Jeg er også svært glad for bøger, historie, mad og vin.

Jeg er vild med ‘modern classic-motorcykler’ (ja, det er et oxymoron, men det hedder det altså) , og jeg har langt om længe fået taget MC-kørekortet.

Jeg har stammet, så længe jeg kan huske, og det har tidligere været et rigtigt stort problem, der påvirkede hele mit liv. I dag er det ikke et stort problem, men jeg stammer sådan set stadig. Især når jeg er træt.

Første, men næppe sidste selfie som lovpligtig motorcyklist, da jeg i efteråret endelig fik udlevet en gammel drøm. Selv på et kursus som dette, tænker jeg til tider over min tale.